Araba Arıza İşaretleri Citroen 2022 ***


Arıza Lambaları ve Anlamları

Arıza Lambaları Anlamlarıı
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç start stop hatası arıza lambası.
Açıklama: Bu sarı arıza lambası, otomatik motor çalıştırma durdurma sisteminde bir arıza tespit edildiğinde yanar. Araç sürümünüze bağlı olarak, bunun yerine sarı üçgen genel arıza arıza lambası yanabilir. Bu arıza, yetkili bir Araç servisi tarafından analiz edilmesini gerektirir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç hız sabitleyici arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, hız sabitleyici özelliği etkinleştirildiğinde gösterge panelinde yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç fren balatası aşınma arıza lambası.
Açıklama: Bu sarı arıza lambası, fren balatalarının aşınmış olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini gösterir. Fren balatası aşınma arıza lambası yandığı andan itibaren, sorun tehlikeli hale gelene kadar yaklaşık 1000 mil vardır, ancak bu sürüşünüze göre değişiklik gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç tepe tutucu arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, yokuş tutucu sistemde bir arıza olduğunda yanar. %5'ten fazla bir eğimde sabit yokuş yukarı veya yokuş aşağı olduğunda otomatik olarak yanar. Yokuş tutucu, Elektronik Stabilite Kontrol sisteminin (ESC) ayrılmaz bir parçasıdır ve tekerlek hız sensörleri gibi bileşenleri paylaşır. Araç'nun belirli modellerinde, yokuş tutucu sisteminde bir arıza olması durumunda ESC uyarı ışığı yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç DPF arıza lambası.
Açıklama: DPF, 'dizel partikül filtresi' anlamına gelir ve zararlı partiküllerin veya kurumun tutulmasına yardımcı olan çevresel bir özelliktir. Filtre dolduğunda veya 'doyduğunda', yenilenmesi gerekir. Bu genellikle sürücü bilgisi olmadan otomatik olarak gerçekleştirilir, ancak DPF arıza lambası yanarsa, sürücü temizleme işlemine yardımcı olmalıdır. Bunu yapmak için:
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ASR OFF arıza lambası.
Açıklama: Araç ASR, 'Kayma Önleyici Düzenleme' anlamına gelir ve bir çekiş kontrolü şeklidir. ASR varsayılan olarak her ateşleme çevriminde etkindir ve genellikle her zaman açık kalmasında fayda vardır. ASR, ASR OFF düğmesine basılarak kapatılabilir ve aracınız kara veya çamura saplanmışsa faydalı olabilir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç kapıları arıza lambasını açar.
Açıklama: Bir kapı düzgün kapatılmadığında arıza lambası kırmızı yanar. Araç sürümünüze bağlı olarak, açılır kapılar/arka kapak düzgün kapatılmadığında arıza lambası da yanar. Aracı hareket ettirmeye başladığınızda bir uyarı sesi duyulacaktır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ön sis arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, ön sis lambaları etkinleştirildiğinde yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ESC arıza lambası.
Açıklama: ESC, 'Elektronik Stabilite Kontrolü' anlamına gelir ve ASR ve yokuş tutucu (yukarıya bakın), MSR sistemi (motor tahrik düzenlemesi) ve acil frenleme sırasında fren basıncını artırmaya yardımcı olan HBA sistemini içeren araç stabilite sistemlerinden oluşur. ESC arıza lambası iki olası nedenden dolayı yanabilir: ▷ Sürekli yanıyor : ESC'de bir arıza var ve çalışmıyor. ESC, tekerlek hız sensörleri gibi ABS bileşenlerini paylaştığı için arıza ilgili olabilir. ▷ Yanıp Sönme : ESC ışığının yanıp sönmesi, aracın stabilite sınırının sonuna doğru olması nedeniyle sistemin çalıştığı anlamına gelir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç fren arıza lambası.
Açıklama: Daire içindeki kırmızı ünlem işareti, fren arıza lambasıdır. Aşağıdaki koşullar veya arızalar geçerlidir: ▷ Fren arıza lambası : Park freni tam olarak bırakılmamış. ▷ Fren arıza lambası : El freni düzgün bir şekilde bırakılırsa, düşük fren hidroliği seviyesini gösterebilir. ▷ Fren arıza lambası : El freni düzgün bir şekilde bırakılmışsa ve fren hidroliği seviyesi yeterliyse, fren hidroliği basıncının düşük olabileceğini gösterir. Fren servosu, vakum sağlayan ve frenleme çabasını azaltarak sürücüye yardımcı olan bir fren bileşenidir. ▷ Fren + ABS + ESC: Aynı anda yanan bu üç ikaz ışığı EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı) arızasını gösterir. EBD, maksimum durma kabiliyeti sağlamak için farklı tekerleklere farklı miktarlarda fren kuvveti dağıtır. EBD arızası durumunda arka tekerleklerin aniden kilitlenmesi olasılığı vardır. Fren Arızaları Fren arıza lambası, aracınızın duramayacağı ve bir kazaya neden olabileceği ciddi bir sorunu gösterebilir. Aracınızı her zaman derhal yetkili bir Araç servisine kontrol ettiriniz.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ABS arıza lambası.
Açıklama: Kilitlenme önleyici fren sistemleri (ABS), tekerleklerin kilitlenmesini önleyen ve sürücünün direksiyonu kullanmaya devam etmesini sağlayan bir güvenlik freni özelliğidir. Sistemde bir arıza olduğunda motor çalıştırıldıktan sonra ABS arıza lambası yanık kalır. Fren sistemi, ABS sisteminin avantajı olmaksızın verimliliğini korur.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç start stop arıza lambası. Açıklama: Bu sembol, motor start stop sistemi tarafından otomatik olarak durdurulduğunda gösterge tablosu ekranında yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç far hizalama konumu arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, kısa farın hangi konuma ayarlandığını gösterir. Far hizalama ayarı ayarları aşağıdaki gibidir:
  • Konum 0 : Ön koltuklarda bir veya iki kişi.
  • Pozisyon 1 : Beş kişi.
  • Konum 2 : Bagaj bölmesinde beş kişi + yük.
  • Konum 3 : Sürücü + bagaj bölmesinde izin verilen maksimum yük.

Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç vites değiştirme gösterge ışığı. Açıklama: Düz şanzımanlı araçlar için vites değiştirme göstergesi. Vites değiştirme göstergesi, daha iyi yakıt tüketimi sağlamak için sürücüye vites değişiklikleri önerir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç arka sis uyarı lambası.
Açıklama: Bu uyarı lambası, arka sis lambaları açıldığında yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç motor arıza lambasını kontrol edin.
Açıklama: Kontrol motoru arıza lambası sürekli yanabilir veya yanıp sönebilir ve bir metin uyarı mesajı içerebilir: ▷ Sürekli yanar : Kontrol motoru arıza lambası sürekli yanar, besleme/ateşleme sisteminde aşırı egzoz emisyonlarına, olası bir performans kaybına, zayıf sürüşe ve yüksek yakıt tüketimine neden olabilecek bir arıza olduğunu gösterir. Araç hala sürülebilir. Hızı azaltın ve aşırı hız veya hızlanmadan kaçının. Bu durumda uzun süreli kullanım motora zarar verebilir. ▷ Yanıp Sönme : Yalnızca benzinli versiyonlar için, yanıp sönen motor kontrol ışığı genellikle, katalitik konvertör hasarına yol açabilecek yanlış ateşleme yapan bir motor anlamına gelir. Hızı hemen azaltın ve aşırı hızdan veya yüksek motor devirlerinden kaçının. Kontrol motoru arıza lambası yandığında, arıza kodlarını okumak için teşhis ekipmanının bağlanması gerekir. ▷Dizel versiyonlar : Motoru kontrol et ışığının yanması Üre Enjeksiyon Sistemi Arızasını gösterir. Bu, yanlış sıvının kullanıldığını veya %50'nin üzerinde ortalama ÜRE tüketiminin tespit edildiğini gösterebilir. Aracı mümkün olan en kısa sürede bir Araç servisine servis ettirin. Belirli bir eşik aşılırsa, motoru çalıştırmak mümkün olmayabilir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç güvenlik arıza lambası.
Açıklama: Araba ve kilit sembolü, Araç güvenlik kodu korumasıdır ve arıza lambasının sürekli yanık kalması, Araç Kod sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Bu durumda başka bir anahtarı deneyin. Motor çalışırken uyarı lambası yanıp sönerse, araç motor immobilizer cihazı tarafından korunmamaktadır. Tüm anahtarların hafızaya kaydedilmesi için bir Araç bayisine başvurun. Arıza lambası sürüş sırasında sabit yanarsa, akü voltajındaki düşüş nedeniyle bir kendi kendine teşhis testini gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç lastik basıncı arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası yanık kalır veya yanıp söner: ▷ Yanık kalır : Bu, bir veya daha fazla lastik basıncının kayıtlı değerlerden daha düşük olduğu anlamına gelir. Basınçları geri yükleyin veya çarkı değiştirin. ▷ Yanıp söner : Lastik basınçları, lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) tarafından izlenir. Arıza lambası yaklaşık 75 saniye yanıp söner ve ardından yanık kalırsa, TPMS'de bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç hava yastığı arıza lambası.
Açıklama: Motor çalıştıktan sonra hava yastığı arıza lambası yanık kalırsa, hava yastığı sisteminde bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç dizel filtresindeki su arıza lambası.
Açıklama: Yakıt kapağının düzgün şekilde sabitlenmemiş olması, yakıt istasyonundaki kirlenme, atmosferdeki nemin yoğunlaşması vb. nedenlerle yakıt deposuna su girebilir. Filtredeki suyu boşaltmak için filtre muhafazasının altındaki tahliye yerini bulun. Yakıt seviyesi düşük olan aracı soğuk bir gecede depoda bırakmak, aracın yakıt deposunda daha fazla suya maruz kalmasına neden olur.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç kızdırma bujileri arıza lambası.
Açıklama: Kontak MAR konumuna getirildiğinde, kızdırma bujileri arıza lambası yanar ve motor çalışmaya hazır olduğunda söner. Daha soğuk ortam sıcaklıklarında, kızdırma bujileri uyarı ışığı daha uzun süre açık kalacaktır. Yanıp sönen kızdırma bujileri ışığı Kızdırma bujileri arıza lambası yanıp sönerse, ön ısıtma sisteminde bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç emniyet kemeri arıza lambası.
Açıklama: Kırmızı emniyet kemeri arıza lambası, sürücü veya yolcu emniyet kemerini takana kadar yanar. Araç hareket halindeyken bir sesli uyarı duyulacaktır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç düşük motor yağı seviyesi arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, motor yağı seviyesi önerilen minimum değerin altına düştüğünde ön panel ekranında belirir. Mümkün olan en kısa sürede motor yağı doldurun.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç düşük motor yağı basıncı arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, sistem motor yağ basıncının yetersiz olduğunu algıladığında, gösterge panelinde bir uyarı mesajı ile birlikte sürekli olarak yanar. Düşük motor yağı basıncı önemli motor hasarına neden olabilir. Güvenli bir şekilde yola çıkın ve motoru hemen kapatın. Yağ seviyesini kontrol edin ve gerekirse tamamlayın. Sadece yağ basıncı lambası söndüğünde yolculuğunuza devam edin. DPF'li Dizel MultiJet versiyonları Yanıp sönen bir yağ basıncı ışığı, sistemin motor yağının bozulduğunu tespit ettiği anlamına gelir. Bu bir arıza olduğunu göstermez, ancak motor yağını değiştirmenizi gerektirir. Yağın değiştirilmemesi, düşük motor gücü modunun uygulanmasına neden olacaktır. Önce 3000 rpm'ye, sonra 1500 rpm'ye. Sürekli olarak kısa yolculuklar yapmak veya DPF rejenerasyonunun kesintiye uğraması yağın bozulmasına neden olur.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç pil arıza lambası.
Açıklama: Kırmızı akü arıza lambası, sürüş sırasında bir şarj arızasını gösteren açık kalır veya yanar. Olası nedenler şunlardır:
  • Alternatör
  • Alternatör / tahrik kayışı
  • pil
  • Akü bağlantıları / kablolama. Sürüş halinde, gerekli olmayan tüm elektrik sistemlerini derhal kapatın. Akünün şarjı bittiğinde motor kapanabilir.

Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç genel arıza arıza lambası.
Açıklama: Ünlem işareti içeren üçgen, genel arıza/arıza arıza lambasıdır. Bu genel arıza lambası, başka bir arıza lambası ve/veya bir uyarı mesajı ile birlikte yanabilir. Onlar içerir:
  • Motor yağı basınç sensörü arızası
  • Hız limiti ayar uyarısı
  • Dış ışıklar arızası
  • Yakıt kesme sistemi arızası
  • Park sensörü arızası
  • Başlat Durdur sistem hatası
  • Hava yastığı arıza sorunları

Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç düşük yakıt arıza lambası.
Açıklama: Bu ışık, kalan yakıt seviyesi yaklaşık 9 litre olduğunda yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç uzun far arıza lambasI.
Açıklama: Bu mavi arıza lambası, uzun farların aktif olduğu konusunda uyarır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç kısa huzmeli far arıza lambası.
Açıklama:
Bu yeşil arıza lambası, kısa farların aktif olduğu konusunda uyarır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç yön göstergeleri / dörtlü ikaz ışığı.
Açıklama: Bu ok sembolleri, bir yön göstergesi uygulandığında veya dörtlü flaşör ışıkları yandığında yanıp söner.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç park sensörü arızası arıza lambası.
Açıklama: Park sensörlerinde arıza tespit edildiğinde arıza lambası yanar. Araç'nun bazı versiyonlarında bunun yerine genel arıza uyarı ışığı yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç motor sıcaklığı arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, motor soğutma suyu sıcaklığı çok yüksek olduğunda yanar. Normal sürüş koşullarında aracı durdurun, motoru kapatın ve depodaki su seviyesinin MIN işaretinin altında olmadığını kontrol edin. Hazne düşükse, kapağı açmadan önce soğutma sıvısının soğuması için birkaç dakika bekleyin. Depoyu yavaşça MAX işaretine kadar doldurun ve yalnızca uyarı lambası söndüğünde sürüşe devam edin. Sızıntı belirtileri arayın.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambasıadı: Araç şanzıman arızası arıza lambası,
Açıklama: Ünlem işareti içeren bu kırmızı dişli, Araç Comfort-Matic 'Dualogic' şanzımanla ilgili bir şanzıman arızasıdır. Arıza lambası bir uyarı mesajıyla birlikte yanabilir veya yanıp sönebilir. Bu, zorlu kullanım nedeniyle şanzımanın aşırı ısınmasından veya bir arızadan kaynaklanabilir. Diğer sorunlar, şanzıman sıvısı (selespeed sıvısı) seviyesinin düşük olmasıyla ilgili olabilir.
Arızasız yolculuklar dileriz.

Araba Arıza İşaretleri Citroen yamaha arıza lambası söndürme Araç içi işaretler Ariza lambası punto arıza lambası söndürmeford focus arıza göstergeleri Ariza lambası C max motorsikletDacia dokker arıza lambası söndürmeGibi. Tehlike uyarı işaretleri ve anlamları gibi. Işık ne zaman gereklidirArabanın motor lambası neden yanarHyundai i20 ikaz ışıkları derhal durulması gereken ikaz ışığıOpel corsa gösterge işaretleriWosvagen arıza lambalarıAraba göstergesi işaretleri araçta motor arıza lambası yanıyor araç muayene motor arıza lambasıFiorino gösterge paneliAkü ikaz lambası airbag arıza lambası neden yanar gibi. Motor yıkamadan sonra arıza lambası araba ibresi kangoo arıza lambalarıVeya. Gözlük amblemleri h isareti ne demek veya kasa motorDe opel arıza arızalı yazısıNissan micra arıza lambası söndürme gibi toyota auris motor arıza lambası söndürmeGibi doblo motor arıza lambası neden yanar yamaha ybr arıza lambasıAmpul anlamıSinyalli arabaAkü renkleri gibi. Opel corsa arıza kodları motosiklet arıza lambası neden yanarEgr arızası nasıl anlaşılırPeugeot 206 motor arıza lambası yanıp sönüyor su arıza lambası eskişehir sokak lambası arıza bmw sarı

Sokak Lambası Arıza Bildirimi Ankara

Volkswagen Transporter Gösterge Paneli Anlamları honda civic 2020 gösterge paneli işaretleriTermostat arıza lambasıGibi. Arıza gösterge lambasıSkoda octavia gösterge paneli işaretleriFord fiesta dizel motor arıza lambası ford transit motor sistem arızası araç motor arıza lambası neden yanarPeugeot simgesi gibi. Arıza lambası yakmayan ledCitroen c elysee gösterge paneli renault megane arıza işaretleri egzoz arızaları uyarı arıza lambası araç gösterge işaretleri anlamı dacia sandero ikaz işaretleri arabada kar işaretiTrafik ışıkları ve anlamları resimli ford courier motor arıza lambasıSymbol lastik arıza lambası söndürme golf 7 arıza lambası söndürmeClio 4 fren sistemi arızası toyota simgesi jetta motor arıza lambasıBmw arızaları hyundai accent motor arıza lambası neden yanarAraç içi işaretler duster motor arıza lambası söndürmePark sensörü devreye girmiyorOpel astra j motor arıza lambası neden yanarVeya. Symbol arıza ışıkları araba arıza işaretleri anlamıKırmızı ikaz nedir golf arıza işaretleri arabada a işareti motor arızası aracı tamir ettirinizVe egea arıza lambası söndürme fiat doblo gösterge paneli anlamları motor yağ basıncı lambası yandığında gaza basınca motor arıza lambası yanıyor ford fiesta arıza göstergeleri focus 1 motor arıza lambası söndürme de veya de 2 el motosiklet motoru ford courier arıza lambası anahtar işaretiClio 4 bakım lambası söndürme volkswagen uyarı ışıkları volkswagen arıza lambalarıArıza lambası nasıl söndürülür motor ariza lambasiClio ikaz lambalarıStop arıza lambası neden yanarFord connect motor arızalı yazıyor arıza göstergeleriVeya.

Opel Motor Arıza Lambası Söndürme Araba Arıza İşaretleri Citroen

Egea Motor Arıza Lambası Söndürme arabadan benzin çekmeHonda civic gosterge anlamlari Soğuk havada motor arıza lambası neden yanar renault arıza lambaları hyundai transitMotosiklet lambaları fiat egea motor arıza lambası yanıp sönüyorMegane 3 arıza lambası ve. Ford focus gösterge işaretleriFiat linea motoru kontrol ettirin uyarısı fiat linea arıza işaretleri motor arıza lambası niye yanarAraba motor resmi motor sistemiFord custom arıza lambaları

Oto Arıza Kodları

Doblo Motor Arıza Lambası Neden Yanar motor arıza ışığı yanıp sönüyor

Araç Arıza Lambası Yanarsa Muayeneden Geçer Mi

P/S Arıza Lambası de. Honda civic gosterge anlamlari Araç göstergeHonda civic fb7 motor arıza lambasıTepee ne demek honda amblemi anlamıFord courier arıza işaretleriAkü renkleri renault symbol uyarı işaretleriKontak ekspertiz motor gösterge işaretleri ford fiesta arıza lambası honda crv arıza işaretleri Hyundai I20 Motor Arıza Lambası Yanıyor motosiklet neden tekleme yaparHonda civic gosterge anlamlari Kızdırma bujisi işaretiEgea arıza lambası söndürmeGibi

Traktör Arıza Lambaları

Ford Tourneo Courier Motor Arıza Lambası Neden Yanar hyundai accent blue arıza lambaları check engine neden yanar nissan ne demek saat göstergeleri bmw 116i motor arıza lambası toyota simgesi mercedes c200d motoru renault muHonda civic gosterge anlamlari Gibi. Dizel motor teklemesi neden olur connect arıza lambalarıVeya gibi. Araç muayene motor arıza lambasıOpel arıza lambası 3 işareti ne anlama gelir arıza lambası engelleyici dekoder veya fiat egea motor arıza lambası yanıp sönüyorDe. Isıtma lambası gibi. Gibi

Araç Arıza Lambaları Ve Anlamları Araba Arıza İşaretleri Citroen

Arabaların Içi ford courier motor arıza lambası neden yanarHonda civic gosterge anlamlari Arıza lambası nasıl söner motor arızası aracı tamir ettiriniz araç arıza lambası yanarsa muayeneden geçer mi ford connect arıza lambası neden yanarAraç otomatik kapı arızalarıKasa motorOpel astra g gösterge paneli işaretleri renault arıza lambaları anlamlarıFord focus dizel motor arıza lambası neden yanar gibi.

Audi A3 Elektronik Arıza Uyarısı

Arabada Motor Arıza Lambası Neden Yanar renault megane arıza işaretleri opel insignia gösterge paneli işaretleri ducato arıza lambası söndürmeFord courier arıza ışıkları Motor arıza lambası araç çalışınca sönüyorRange rover motor sorunuBmw motorRks motor arıza lambası egzoz motor akü renkleri uyarı işaretlerinin anlamıVeya. Gibi peugeot 3008 motor arıza lambası neden yanar bajaj pulsar arıza lambası oksijenin sembolüWosvagen tucson ve. Dur el işareti astra g arıza lambasıAstra g arıza lambası yanıp sönüyor toyota yaris motor arıza lambası ford focus arıza göstergeleri citroen c elysee gösterge paneli mazot göstergesi çalışmıyor hyundai getz arıza lambaları

Nissan Qashqai Gösterge Paneli Işaretleri

Muayenede Arıza Lambası linea arıza lambasıFord courier arıza ışıkları Uyarı sembolleri ve isimleriŞekildeki güvenlik uyarı .

Arıza Ne Zaman

Araba Arıza İşaretleri Citroen Araçlarda Ariza Işaretleri araba simgeleri ve isimleriDizel motor teklemesi neden olur I20 ekran göstergeleriAraba işaretleriAlaaddin anlamı

Güvenlik Uyarı Işaretleri Ve Anlamları Araba Arıza İşaretleri Citroen

Park Sensörü Arıza Lambası

Mercedes C180 Motor Arıza Lambası Neden Yanar

At Resimli Araba arıza 5 ford focus lpg motor arıza lambası Araba Arıza İşaretleri Citroen

Volkswagen Işaretleri

Hız Sabitleyici Işareti ampul anlamı arabada ters ünlem işareti peugeot bipper motor arıza lambasıDizel motor teklemesi neden olur Arabada anahtar işareti yanıyor de. Jetta uyarı ışıklarıDe peugeot partner gösterge paneliAmpul anlamı arabanın hararet göstergesi toyota auris arıza lambasıGibi. ArabalardaOto arıza lambalarıGediz sokak lambası arıza bildirimiHava yastığı arıza lambası nasıl söndürülür arabada abs ışığı neden yanarSymbol arıza işaretleriSoğutma suyu seviyesi uyarısıMazot filtresinde su var ikazıVe

Peugeot Simgesi

Dacia Sandero Arıza Lambası Söndürme opel insignia gösterge paneli işaretleriDizel motor teklemesi neden olur Ve volkswagen arıza lambaları güvenlik uyarı işaretleri ve anlamları motor yağ arıza lambası symbol motor arıza lambasıVe. Arabanın gösterge işaretleriFord fiesta arıza lambalarıSarı ampül arıza lambasıAteşleme modülü arızasıIsuzu ikaz lambalarıArıza lambası anlamlarıHyundai i10 motor arıza lambası söndürme Araba Arıza İşaretleri Citroen 2006 toyota corolla 1.4 d 4d terra yorum motor ikaz lambaları araba yazıları 2016 nissan qashqai ünlem işareti fiat linea gösterge paneli işaretleriDörtlü ikaz lambası bmw x1 motor arıza lambası tedaş sokak lambası arıza bildirimi izmir veya ford fiesta arıza lambası neden yanarCitroen berlingo ünlem işareti renault clio hararet göstergesi fren hidroliği işareti opel astra g kasa motor arıza lambası neden yanarVeya. De sarı motor arıza lambası neden yanarGösterge paneli iş makinaları ikaz lambaları volkswagen ikaz lambalarıYağ basıncı düşüklüğü honda fb7 motor arıza lambası motor gösterge işaretleri .

Peugeot 301 Motor Arıza Lambası Söndürme

Göstergeler Araba peugeot bipper motor arıza lambasıFord connect arıza ışıkları Fluence arıza lambası söndürme ve. Eps arıza lambası neden yanarOpel astra ünlem işareti alfa işareti nasıl yapılır saatlerin içindeki göstergelerSeat ibiza gösterge paneli işaretleriSaatlerin içindeki göstergelerFiat albea airbag arıza lambası söndürmeIsıtma lambası fiat albea arıza göstergeleri motor arıza lambası ne zaman sönerDe. Egea motor arıza lambasıDe akü lambası sürekli yanıyor focus 1 arıza lambası söndürmeHonda crv arıza işaretleri fiat doblo gösterge paneli anlamları egzoz emisyon arıza lambasıHyundai i20 arıza lambaları arıza lambaları renault egzoz arızaları de

Servis Esp Ne Demek

Wosvagen Arıza Lambaları tehlike uyarı işaretleri ve anlamlarıFord connect arıza ışıkları I20 ekran göstergeleri vw gösterge işaretleriAraç işaretleri ve anlamlarıTrafikte ünlem işareti ne anlama gelir de. Benzin ışığı yanıp sönüyorArabanın ekranındaki işaretler egea gösterge paneli işaretleri şekilli işaretlerAriza neden yok ford connect motor arızalı yazıyor nissan x trail motor arıza lambası neden yanar partikül lambasıArabanın göstergeleriOpel corsa hararet göstergesiSkoda gösterge paneliUğur derin dondurucu arıza lambası neden yanarHyundai i20 motor arıza lambası yanıyor fluence arıza lambası söndürme fiat palio gösterge paneli işaretleriF30 kırmızı sis lambası göstergesi

Duster Arıza Lambası Araba Arıza İşaretleri Citroen

Focus Enjektör Arızası Nasıl Anlaşılır

Ford Fiesta Arıza Göstergeleri Araba Arıza İşaretleri Citroen

Megane 3 Arıza Lambası Söndürme arabada benzin göstergesiFord connect arıza ışıkları Duster gösterge işaretleriSokak lambası arıza telefonu önemli işareti ford courier arıza lambası anahtar işaretiVe kirmizi kamyon neden yokArıza ışığı anlamlarıMercedes c200d motoru renault muArıza lambaları ve anlamları ve araba ön panel göstergeleriVw arıza lambası söndürmeVolkswagen navaraAraç arıza ışıklarıTehlike sembolleri ve anlamlarıSimge anlamlarıGibi otomatik şanzıman devir sensörü arızası kasa motorMotosiklet ateşleme bobini arızası

Arabada Demlik Işareti

Toyota Corolla Motor Arıza Lambası gibi. Ford connect arıza ışıkları Ve. Mercedes c 200 renault motor honda arıza lambası neden yanar renault arıza lambasıPartikül lambasıVe. Dacia gösterge paneliHyundai accent 1.3 gls nasıl .

Arızalı Yazısı

Toyota Corolla Motor Arıza Lambası ford focus dizel motor arıza lambası neden yanar passat b6 gösterge paneliOto arıza kodları Gibi araba yolu resmi .

Simge Yanık

Peugeot 206 Motor Arıza Lambası Yanıp Sönüyor esp arıza lambası neden yanar egr valfi motor arıza lambasıPolo epc arızası Uyarı lambaları gözlük amblemleri araç arıza ışıkları opel astra h motor arıza lambası söndürme .

Akü Işığı Yanıp Sönüyor

Arıza Lambası Engelleyici Dekoder symbol arıza ışıklarıPassat arıza lambaları anlamları Chevrolet cruze arıza lambası yanıyor veya park otomotiv nissanFord akıllı anahtar iptali w204 motor arıza lambasıGibi. Ve arıza 5 ateşleme modülü arızası

Dacia Sandero Gösterge Paneli

Airbag Arıza Lambası Yanan Araç Muayeneden Geçer Mi arabada enjeksiyon arızası nedir volkswagen işaretleri motor arıza ışığı yanıp sönüyor duster arıza lambalarıPassat arıza lambaları anlamları Opel insignia arıza işaretleri nissan ne demekLinea arıza lambası neden yanar symbol motor arıza lambasıGibi

Araç Arıza Lambası Yanarsa Muayeneden Geçer Mi

Yolda Radar Olduğunu Nasıl Anlarız hyundai getz check ışığı yanıyor mazda motor arıza lambası

Ford Focus Ikaz Lambaları Araba Arıza İşaretleri Citroen

Clio 4 Bakım Lambası Söndürme arıza lambası anlamlarıPassat arıza lambaları anlamları Saat içindeki göstergelerSymbol elektronik arıza ikaz lambası peugeot ikaz lambaları anlamlarıHavada duran gece lambası skoda gösterge paneli egea motor arıza lambası yanıyor ford fusion motor arıza lambası söndürme aracın kaputunda neler bulunur ve. Ford transit motor sistem arızası motosiklet amblemleri motor yağı azaldığını nasıl anlarız anadolu yakası sokak lambası arıza bildirimi telefonu i20 arıza ışıklarıEgzoz emisyon arızası nedir motor yağ basıncı lambası yandığında epc ve motor arıza lambası poloLinea arıza lambası yag yakan araba uzun yola gider miPolo arıza işaretleriVeya ford arıza kodu öğrenme p0102 arıza koduDur işaretinin anlamıMotor ariza lambasi toyota corolla ikaz lambaları akü anlamı lastik basıncı uyarısı nasıl söner nissan micra arıza lambası söndürme

Ford Connect 2010 Motor Arıza Lambası Araba Arıza İşaretleri Citroen

Işık Paket Nedir dacia dokker nasılPassat arıza lambaları anlamları Fiat albea arıza göstergeleriFort focus arıza lambasıServis esp ne demek opel arıza lambasıSu kemeri ne işe yarar arabada abs neden yanar de. Nissan qashqai gösterge paneli işaretleriVe. Araba uyarı işaretleri ve anlamları Araba Arıza İşaretleri Citroen duster arıza lambaları polo arıza işaretleri

Ateşleme Modülü Arızası Araba Arıza İşaretleri Citroen

H Isareti Ne Demek abs arıza lambası neden yanar

Renault Symbol Yakıt Tüketimi Göstergesi

Arabanın Hararet Göstergesi

Sokak Lambası Arıza Ayedaş

Motor Yağ Kapağı Açık Kalırsa ve. Passat arıza lambaları anlamları Connect arıza lambaları

Golf 5 Motor Arıza Lambası Yanıyor

F30 Motor Arıza Lambası veya izmir sokak lambası arızaPassat arıza lambaları anlamları Volkswagen navaraPunto arıza lambasıAracın kaputunda neler bulunurGibi. Honda arıza lambası nissan micra arıza lambası yanıyor doblo motor arıza lambası yanıyor ford focus arıza lambalarıArıza lambası nasıl sönerBmw x1 motor arıza lambası renault master gösterge paneli işaretleriDpf ışığıVolkswagen yol bilgisayarı anlamları citroen c4 servis ışığı uyarı lambalarıPolo katalizör arızası .

Araba Arıza İşaretleri Citroen

Arıza Işıkları ford akıllı anahtar iptali egea arıza lambası yandı arabada enjeksiyon arızası nedirSokak lambası arıza bildirimi ankara Aşağıdaki benzin göstergesindeMotosiklet neden tekleme yaparArıza lambası yanıyor şarj sistemi ikaz lambası .

Rks Motor Arıza Lambası Araba Arıza İşaretleri Citroen

Araba Arıza İşaretleri Citroen Megane 3 Arıza Lambası Söndürme fiat linea gösterge paneli işaretleri opel astra arıza lambası anlamlarıMercedes simgesi P0102 arıza kodu arızasıÜnlem işaretli levha ford arıza lambaları anlamları dacia gösterge ışıkları fiat egea işaretleriScania gösterge paneli ve araç arızaları honda crv arıza işaretleri honda fc5 motor arıza lambasıDoblo arıza lambasıDe. Renault arıza ışıkları courier motor arıza lambasıArıza yapmayan arabalar ford ranger motor arıza lambası neden yanar fren lambası neden yanarArabanın göstergeleri veya araba ön panel göstergeleri motor arıza lambası sarı yanıyor arabada arıza işaretleri kontak ekspertiz dacia hararet göstergesi kontak ekspertiz motor teklemesiVolvo s40 motor arıza lambası söndürme katalitik konvertör iptali arıza lambası söndürme fort cornet arıza lambasıToyota corolla gösterge paneli anlamlarıDe. Focus 1 motor arıza lambası söndürmeEgea arıza ışıkları ışıklar söner honda pcx arıza lambası mondeo nasıl kangoo arıza lambaları el yanmasiPalio motor arıza lambası neden yanar volkswagen ikaz lambalarıEngine malfunction ne demek gibi.

Fluence Arıza Işaretleri

Honda Crv Arıza Işaretleri honda civic ünlem işaretiSokak lambası arıza bildirimi Dizel araba yolda giderken tekliyor de. Araç ikaz ışıklarıAraba ön panel göstergeleriIveco daily gösterge işaretleri araba motoru resmiHyundai accent admire arıza lambası sokak lambası arıza 2006 toyota corolla 1.4 d 4d terra yorumJetta arıza lambasıTredaş sokak lambası arızaRenault clio mavi ışık clio 4 bakım lambası söndürmeMotor teklemesiAudi a3 arıza işaretleriOpel astra lpg motor arıza lambası apozisyon ne demek veya. Mercedes c180 kırmızı

Citroen C3 Hararet Göstergesi Kırmızı Yanıp Sönüyor

Dacia Arıza Işıkları marş basmıyor göstergeler yanıyorSokak lambası arıza bildirimi Egea sarı yağ lambası neden yanar honda civic 2020 gösterge paneli işaretleriBmw sarı veya Araba Arıza İşaretleri Citroen

Audi A3 Arıza Işaretleri Anlamları Araba Arıza İşaretleri Citroen

Hyundai Getz Arıza Lambaları esp asr arızası citroen toyota corolla motor arıza lambası sondurmeSokak lambası arıza bildirimi Motor arıza lambası ünlem işaretiVe gibi chevrolet cruze motor arıza lambasıGaz lambası ne işe yararPeugeot 508 motor arıza lambası neden yanarOpel corsa hararet göstergesiTehlikeli işaretler de. Akü ışığı yanıp sönüyor bmw gösterge işaretleri ve arabada ünlem işareti ne demekArçelik derin dondurucu arıza lambası gibi de. Araba ekranVe ford fiesta arıza lambalarıMotosiklet lambaları şarj sistemi ikaz lambası .

Honda Motor Arıza Lambası

Araba Musluk Işareti peugeot ikaz lambaları anlamlarıEskişehir sokak lambası arıza Motor teklemesiArabada benzin göstergesiFord mondeo motor arıza lambası fiat egea gösterge işaretleri mercedes vito motor arıza lambası neden yanar linea motor arıza lambası söndürmeFord connect motor arıza lambası neden yanar focus arıza lambaları krank mili arızaları nelerdirHonda civic arıza lambası söndürme uyarı sembolleri ve anlamlarıHonda civic gosterge anlamlariGibi su arıza lambası ikaz lambası opel corsa arıza işaretleri ve anlamları yamaha arıza lambası söndürmeDe motosiklet neden tekleme yaparLpg’li araçlarda motor arıza lambası neden yanarVe veya sokak lambası arıza denizliVeya. Tata motoru mercedes miDacia dokker ekran işaretleri .

Arıza Lambası Engelleyici Dekoder

Renault Clio Gösterge Anlamları araba arıza sembolleriSokak lambası arıza bildirimi ankara Opel motor arıza lambası gibi araba göstergesi işaretleriHonda civic hararet göstergesi nissan qashqai ünlem işareti .

Audi A3 Arıza Lambası Söndürme Araba Arıza İşaretleri Citroen

Bmw Arıza Kodları Ve Anlamları honda civic ünlem işareti doblo arıza lambasıDoblo motor arıza lambası neden yanar Genel arıza lambası ve ibre resimleri symbol motor arıza lambası araba ışıklarının anlamı ikaz lambası opel corsa arıza işaretleri ve anlamları dacia sandero arıza lambası söndürme ve araba işaretleri gösterge paneli işaretleri anlamlarıH isareti ne demekOtomatik şanzıman devir sensörü arızası linea anahtar işaretiGösterge paneli arızası

Opel Corsa Arıza Lambası Neden Yanar

Audi A4 Arıza Sembolleri

Ford Focus Arıza Göstergeleri Araba Arıza İşaretleri Citroen

Partikül Lambası ford fiesta arıza göstergeleri hyundai getz arıza lambaları nissan qashqai kırmızı arıza lambası egea arıza lambası söndürmeDoblo motor arıza lambası neden yanar Veya. Mercedes c180 kırmızıAraç muayene motor arıza lambası Araba Arıza İşaretleri Citroen araç paneli motor yağ basıncı lambası yandığında at resimli araba punto arıza lambaları doblo motor arıza lambası neden yanarGibi toyota check engine citroen c3 arıza kodları honda pcx arıza lambasıOpel astra fren lambası uyarısıVe

Golf 7 16 Tdi Motor Arıza Lambası Neden Yanar

Sokak Lambası Arıza Bildirimi Ankara fiesta arıza lambası arıza lambası söndürme akü yeşil ışık yanıyor ama çalışmıyor sis lambası göstergesi corsa arıza lambası fiat linea gösterge paneli işaretleriDoblo motor arıza lambası neden yanar Rks motor arıza lambası2 el motosiklet motoru ve. Ve Araba Arıza İşaretleri Citroen önemli işareti mitsubishi arıza lambası derhal durulması gereken ikaz ışığı doblo 1.3 multijet motor arıza lambasıEl motor kilidi aktif ne demek

Gibi Araba Arıza İşaretleri Citroen

Clio 4 Motor Arıza Lambası Neden Yanar lamba arıza ışığı nissan qashqai gösterge paneli işaretleriDoblo motor arıza lambası neden yanar Yag yakan araba uzun yola gider mi passat motor arıza lambası Chevrolet Captiva Arıza Gösterge Lambası

Nissan Micra Sarı Motor Arıza Lambası

Isuzu Ikaz Lambaları mini cooper arıza işaretleriDoblo motor arıza lambası neden yanar Ve fiat egea gösterge işaretleri gibi

C180 Motor Arıza Lambası

Tedaş Sokak Lambası Arıza peugeot partner gösterge paneli araba sinyalleri

Caddy Arıza Lambası Söndürme

Doblo Arıza Lambaları doblo motor yağ basıncı az uyarısı

Dacia Hararet Göstergesi

Opel Astra 1. Doblo motor arıza lambası neden yanar 4 Turbo Motor Arıza Lambası fluence gösterge paneli işaretleriServis arıza uyarı lambası neden yanar araba sinyalleriArıza 5Krank sensörü kirlenmesiHonda civic 2020 gösterge paneli işaretleriToyota auris motor arıza lambasıMercedes arıza lambasıOwner manual indikatör sembolü arıza lambası gösterge paneli ikaz ışıkları peugeot 206 gösterge paneli işaretleriAlaaddin anlamı sigorta neden yanar egr arıza lambası .

Symbol Gösterge Paneli Araba Arıza İşaretleri Citroen

Honda Civic Motor Arıza Lambası Neden Yanar veya de. Honda civic motor arıza lambası neden yanar Işaret lambalarıOpel corsa arıza lambası fort focus arıza lambası audi ikaz işaretleri de kia bongo motor arıza lambası neden yanar Araba Arıza İşaretleri Citroen fiat linea motor arıza lambası fren sistemi arızasıHonda spacy arıza lambası kodları tofaş gösterge ışıkları sigortası ve. Işaret ve anlamları konya sokak lambası arıza telefon numarası

Yakıt Aldıktan Sonra Arıza Lambası

Chevrolet Captiva Gösterge Işıkları wosvagen tucsonHonda civic motor arıza lambası neden yanar Polo arıza lambalarıVe ve. Araç uyarı ışıklarıClio 4 motor arıza lambası neden yanar gibi

Epc Ve Motor Arıza Lambası Passat

Fiat Punto Arıza Işaretleri renault symbol ünlem işareti Honda civic motor arıza lambası neden yanar Egea arıza lambası yandıVeya golf 5 motor arıza lambası yanıyor adblue arıza lambası fiat egea yağ lambası söndürme ford tourneo courier arıza lambasıFocus 1 motor arıza lambası söndürme araba arıza işaretleri anlamı araç içi saat peugeot 508 motor arıza lambası neden yanar akü renkleri duster arıza lambasıAraç gösterge işaretleri ve anlamları tucson nedir de fiat punto motor arıza lambası söndürme ford focus hız göstergesi arızasıFiat doblo yağ lambası söndürme audi a3 arıza lambası söndürme arabada ters ünlem işareti seat leon arıza lambaları göstergede anahtar işareti araba gösterge paneli işaretleri .

Tehlikeli Işaretler

Citroen C3 Arıza Işaretleri telefon arama işaretleri ve anlamları apozisyon ne demekAraç uyarı işaretleri ve anlamları Veya i20 gösterge işaretleri arabada kar işaretiEn çok arıza veren arabalar

Dpf Işığı Araba Arıza İşaretleri Citroen

Yakıt Aldıktan Sonra Arıza Lambası motor ikaz lambası fluence motor arıza lambasıAraç uyarı işaretleri ve anlamları Araba ariza lambalari arıza lambası yanıyor fiat fiorino gösterge paneli işaretleri anlamları arabalarda .

Clio 4 Motor Arıza Lambası Araba Arıza İşaretleri Citroen

Arıza Işığı Anlamları de mercedes c180 motor arıza lambası neden yanarWosvagen tucson Tehlikeli işaretler gibi nissan arıza işaretleri de.

Bmw Ikaz Işıkları Araba Arıza İşaretleri Citroen

Araba Içi Göstergeleri ve. Araba ingiliz anahtarı işareti Range rover motor değişimi de qashqai kırmızı motor arıza lambası punto arıza ışıkları ve oto ışık fiat linea arıza lambaları anlamları egea gösterge ışıkları Araba Arıza İşaretleri Citroen tiguan epc ve motor arıza lambası araçlarda ünlem işareti ne anlama gelir doblo motor yağ basıncı az uyarısıOto arıza kodlarıKasa motor jetta uyarı ışıkları Araba Arıza İşaretleri Citroen

Yorum yapın