Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır 2022 ***


Arıza Lambaları ve Anlamları

Arıza Lambaları Anlamlarıı
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç start stop hatası arıza lambası.
Açıklama: Bu sarı arıza lambası, otomatik motor çalıştırma durdurma sisteminde bir arıza tespit edildiğinde yanar. Araç sürümünüze bağlı olarak, bunun yerine sarı üçgen genel arıza arıza lambası yanabilir. Bu arıza, yetkili bir Araç servisi tarafından analiz edilmesini gerektirir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç hız sabitleyici arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, hız sabitleyici özelliği etkinleştirildiğinde gösterge panelinde yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç fren balatası aşınma arıza lambası.
Açıklama: Bu sarı arıza lambası, fren balatalarının aşınmış olduğunu ve değiştirilmesi gerektiğini gösterir. Fren balatası aşınma arıza lambası yandığı andan itibaren, sorun tehlikeli hale gelene kadar yaklaşık 1000 mil vardır, ancak bu sürüşünüze göre değişiklik gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç tepe tutucu arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, yokuş tutucu sistemde bir arıza olduğunda yanar. %5'ten fazla bir eğimde sabit yokuş yukarı veya yokuş aşağı olduğunda otomatik olarak yanar. Yokuş tutucu, Elektronik Stabilite Kontrol sisteminin (ESC) ayrılmaz bir parçasıdır ve tekerlek hız sensörleri gibi bileşenleri paylaşır. Araç'nun belirli modellerinde, yokuş tutucu sisteminde bir arıza olması durumunda ESC uyarı ışığı yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç DPF arıza lambası.
Açıklama: DPF, 'dizel partikül filtresi' anlamına gelir ve zararlı partiküllerin veya kurumun tutulmasına yardımcı olan çevresel bir özelliktir. Filtre dolduğunda veya 'doyduğunda', yenilenmesi gerekir. Bu genellikle sürücü bilgisi olmadan otomatik olarak gerçekleştirilir, ancak DPF arıza lambası yanarsa, sürücü temizleme işlemine yardımcı olmalıdır. Bunu yapmak için:
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ASR OFF arıza lambası.
Açıklama: Araç ASR, 'Kayma Önleyici Düzenleme' anlamına gelir ve bir çekiş kontrolü şeklidir. ASR varsayılan olarak her ateşleme çevriminde etkindir ve genellikle her zaman açık kalmasında fayda vardır. ASR, ASR OFF düğmesine basılarak kapatılabilir ve aracınız kara veya çamura saplanmışsa faydalı olabilir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç kapıları arıza lambasını açar.
Açıklama: Bir kapı düzgün kapatılmadığında arıza lambası kırmızı yanar. Araç sürümünüze bağlı olarak, açılır kapılar/arka kapak düzgün kapatılmadığında arıza lambası da yanar. Aracı hareket ettirmeye başladığınızda bir uyarı sesi duyulacaktır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ön sis arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, ön sis lambaları etkinleştirildiğinde yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ESC arıza lambası.
Açıklama: ESC, 'Elektronik Stabilite Kontrolü' anlamına gelir ve ASR ve yokuş tutucu (yukarıya bakın), MSR sistemi (motor tahrik düzenlemesi) ve acil frenleme sırasında fren basıncını artırmaya yardımcı olan HBA sistemini içeren araç stabilite sistemlerinden oluşur. ESC arıza lambası iki olası nedenden dolayı yanabilir: ▷ Sürekli yanıyor : ESC'de bir arıza var ve çalışmıyor. ESC, tekerlek hız sensörleri gibi ABS bileşenlerini paylaştığı için arıza ilgili olabilir. ▷ Yanıp Sönme : ESC ışığının yanıp sönmesi, aracın stabilite sınırının sonuna doğru olması nedeniyle sistemin çalıştığı anlamına gelir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç fren arıza lambası.
Açıklama: Daire içindeki kırmızı ünlem işareti, fren arıza lambasıdır. Aşağıdaki koşullar veya arızalar geçerlidir: ▷ Fren arıza lambası : Park freni tam olarak bırakılmamış. ▷ Fren arıza lambası : El freni düzgün bir şekilde bırakılırsa, düşük fren hidroliği seviyesini gösterebilir. ▷ Fren arıza lambası : El freni düzgün bir şekilde bırakılmışsa ve fren hidroliği seviyesi yeterliyse, fren hidroliği basıncının düşük olabileceğini gösterir. Fren servosu, vakum sağlayan ve frenleme çabasını azaltarak sürücüye yardımcı olan bir fren bileşenidir. ▷ Fren + ABS + ESC: Aynı anda yanan bu üç ikaz ışığı EBD (Elektronik Fren Gücü Dağıtımı) arızasını gösterir. EBD, maksimum durma kabiliyeti sağlamak için farklı tekerleklere farklı miktarlarda fren kuvveti dağıtır. EBD arızası durumunda arka tekerleklerin aniden kilitlenmesi olasılığı vardır. Fren Arızaları Fren arıza lambası, aracınızın duramayacağı ve bir kazaya neden olabileceği ciddi bir sorunu gösterebilir. Aracınızı her zaman derhal yetkili bir Araç servisine kontrol ettiriniz.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç ABS arıza lambası.
Açıklama: Kilitlenme önleyici fren sistemleri (ABS), tekerleklerin kilitlenmesini önleyen ve sürücünün direksiyonu kullanmaya devam etmesini sağlayan bir güvenlik freni özelliğidir. Sistemde bir arıza olduğunda motor çalıştırıldıktan sonra ABS arıza lambası yanık kalır. Fren sistemi, ABS sisteminin avantajı olmaksızın verimliliğini korur.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç start stop arıza lambası. Açıklama: Bu sembol, motor start stop sistemi tarafından otomatik olarak durdurulduğunda gösterge tablosu ekranında yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç far hizalama konumu arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, kısa farın hangi konuma ayarlandığını gösterir. Far hizalama ayarı ayarları aşağıdaki gibidir:
  • Konum 0 : Ön koltuklarda bir veya iki kişi.
  • Pozisyon 1 : Beş kişi.
  • Konum 2 : Bagaj bölmesinde beş kişi + yük.
  • Konum 3 : Sürücü + bagaj bölmesinde izin verilen maksimum yük.

Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç vites değiştirme gösterge ışığı. Açıklama: Düz şanzımanlı araçlar için vites değiştirme göstergesi. Vites değiştirme göstergesi, daha iyi yakıt tüketimi sağlamak için sürücüye vites değişiklikleri önerir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç arka sis uyarı lambası.
Açıklama: Bu uyarı lambası, arka sis lambaları açıldığında yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç motor arıza lambasını kontrol edin.
Açıklama: Kontrol motoru arıza lambası sürekli yanabilir veya yanıp sönebilir ve bir metin uyarı mesajı içerebilir: ▷ Sürekli yanar : Kontrol motoru arıza lambası sürekli yanar, besleme/ateşleme sisteminde aşırı egzoz emisyonlarına, olası bir performans kaybına, zayıf sürüşe ve yüksek yakıt tüketimine neden olabilecek bir arıza olduğunu gösterir. Araç hala sürülebilir. Hızı azaltın ve aşırı hız veya hızlanmadan kaçının. Bu durumda uzun süreli kullanım motora zarar verebilir. ▷ Yanıp Sönme : Yalnızca benzinli versiyonlar için, yanıp sönen motor kontrol ışığı genellikle, katalitik konvertör hasarına yol açabilecek yanlış ateşleme yapan bir motor anlamına gelir. Hızı hemen azaltın ve aşırı hızdan veya yüksek motor devirlerinden kaçının. Kontrol motoru arıza lambası yandığında, arıza kodlarını okumak için teşhis ekipmanının bağlanması gerekir. ▷Dizel versiyonlar : Motoru kontrol et ışığının yanması Üre Enjeksiyon Sistemi Arızasını gösterir. Bu, yanlış sıvının kullanıldığını veya %50'nin üzerinde ortalama ÜRE tüketiminin tespit edildiğini gösterebilir. Aracı mümkün olan en kısa sürede bir Araç servisine servis ettirin. Belirli bir eşik aşılırsa, motoru çalıştırmak mümkün olmayabilir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç güvenlik arıza lambası.
Açıklama: Araba ve kilit sembolü, Araç güvenlik kodu korumasıdır ve arıza lambasının sürekli yanık kalması, Araç Kod sisteminde bir arıza olduğunu gösterir. Bu durumda başka bir anahtarı deneyin. Motor çalışırken uyarı lambası yanıp sönerse, araç motor immobilizer cihazı tarafından korunmamaktadır. Tüm anahtarların hafızaya kaydedilmesi için bir Araç bayisine başvurun. Arıza lambası sürüş sırasında sabit yanarsa, akü voltajındaki düşüş nedeniyle bir kendi kendine teşhis testini gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç lastik basıncı arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası yanık kalır veya yanıp söner: ▷ Yanık kalır : Bu, bir veya daha fazla lastik basıncının kayıtlı değerlerden daha düşük olduğu anlamına gelir. Basınçları geri yükleyin veya çarkı değiştirin. ▷ Yanıp söner : Lastik basınçları, lastik basıncı izleme sistemi (TPMS) tarafından izlenir. Arıza lambası yaklaşık 75 saniye yanıp söner ve ardından yanık kalırsa, TPMS'de bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç hava yastığı arıza lambası.
Açıklama: Motor çalıştıktan sonra hava yastığı arıza lambası yanık kalırsa, hava yastığı sisteminde bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç dizel filtresindeki su arıza lambası.
Açıklama: Yakıt kapağının düzgün şekilde sabitlenmemiş olması, yakıt istasyonundaki kirlenme, atmosferdeki nemin yoğunlaşması vb. nedenlerle yakıt deposuna su girebilir. Filtredeki suyu boşaltmak için filtre muhafazasının altındaki tahliye yerini bulun. Yakıt seviyesi düşük olan aracı soğuk bir gecede depoda bırakmak, aracın yakıt deposunda daha fazla suya maruz kalmasına neden olur.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç kızdırma bujileri arıza lambası.
Açıklama: Kontak MAR konumuna getirildiğinde, kızdırma bujileri arıza lambası yanar ve motor çalışmaya hazır olduğunda söner. Daha soğuk ortam sıcaklıklarında, kızdırma bujileri uyarı ışığı daha uzun süre açık kalacaktır. Yanıp sönen kızdırma bujileri ışığı Kızdırma bujileri arıza lambası yanıp sönerse, ön ısıtma sisteminde bir arıza olduğunu gösterir.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç emniyet kemeri arıza lambası.
Açıklama: Kırmızı emniyet kemeri arıza lambası, sürücü veya yolcu emniyet kemerini takana kadar yanar. Araç hareket halindeyken bir sesli uyarı duyulacaktır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç düşük motor yağı seviyesi arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, motor yağı seviyesi önerilen minimum değerin altına düştüğünde ön panel ekranında belirir. Mümkün olan en kısa sürede motor yağı doldurun.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç düşük motor yağı basıncı arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, sistem motor yağ basıncının yetersiz olduğunu algıladığında, gösterge panelinde bir uyarı mesajı ile birlikte sürekli olarak yanar. Düşük motor yağı basıncı önemli motor hasarına neden olabilir. Güvenli bir şekilde yola çıkın ve motoru hemen kapatın. Yağ seviyesini kontrol edin ve gerekirse tamamlayın. Sadece yağ basıncı lambası söndüğünde yolculuğunuza devam edin. DPF'li Dizel MultiJet versiyonları Yanıp sönen bir yağ basıncı ışığı, sistemin motor yağının bozulduğunu tespit ettiği anlamına gelir. Bu bir arıza olduğunu göstermez, ancak motor yağını değiştirmenizi gerektirir. Yağın değiştirilmemesi, düşük motor gücü modunun uygulanmasına neden olacaktır. Önce 3000 rpm'ye, sonra 1500 rpm'ye. Sürekli olarak kısa yolculuklar yapmak veya DPF rejenerasyonunun kesintiye uğraması yağın bozulmasına neden olur.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç pil arıza lambası.
Açıklama: Kırmızı akü arıza lambası, sürüş sırasında bir şarj arızasını gösteren açık kalır veya yanar. Olası nedenler şunlardır:
  • Alternatör
  • Alternatör / tahrik kayışı
  • pil
  • Akü bağlantıları / kablolama. Sürüş halinde, gerekli olmayan tüm elektrik sistemlerini derhal kapatın. Akünün şarjı bittiğinde motor kapanabilir.

Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç genel arıza arıza lambası.
Açıklama: Ünlem işareti içeren üçgen, genel arıza/arıza arıza lambasıdır. Bu genel arıza lambası, başka bir arıza lambası ve/veya bir uyarı mesajı ile birlikte yanabilir. Onlar içerir:
  • Motor yağı basınç sensörü arızası
  • Hız limiti ayar uyarısı
  • Dış ışıklar arızası
  • Yakıt kesme sistemi arızası
  • Park sensörü arızası
  • Başlat Durdur sistem hatası
  • Hava yastığı arıza sorunları

Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç düşük yakıt arıza lambası.
Açıklama: Bu ışık, kalan yakıt seviyesi yaklaşık 9 litre olduğunda yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç uzun far arıza lambasI.
Açıklama: Bu mavi arıza lambası, uzun farların aktif olduğu konusunda uyarır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç kısa huzmeli far arıza lambası.
Açıklama:
Bu yeşil arıza lambası, kısa farların aktif olduğu konusunda uyarır.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç yön göstergeleri / dörtlü ikaz ışığı.
Açıklama: Bu ok sembolleri, bir yön göstergesi uygulandığında veya dörtlü flaşör ışıkları yandığında yanıp söner.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç park sensörü arızası arıza lambası.
Açıklama: Park sensörlerinde arıza tespit edildiğinde arıza lambası yanar. Araç'nun bazı versiyonlarında bunun yerine genel arıza uyarı ışığı yanar.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambası adı: Araç motor sıcaklığı arıza lambası.
Açıklama: Bu arıza lambası, motor soğutma suyu sıcaklığı çok yüksek olduğunda yanar. Normal sürüş koşullarında aracı durdurun, motoru kapatın ve depodaki su seviyesinin MIN işaretinin altında olmadığını kontrol edin. Hazne düşükse, kapağı açmadan önce soğutma sıvısının soğuması için birkaç dakika bekleyin. Depoyu yavaşça MAX işaretine kadar doldurun ve yalnızca uyarı lambası söndüğünde sürüşe devam edin. Sızıntı belirtileri arayın.
Arıza Lambaları ve Anlamları Arıza lambasıadı: Araç şanzıman arızası arıza lambası,
Açıklama: Ünlem işareti içeren bu kırmızı dişli, Araç Comfort-Matic 'Dualogic' şanzımanla ilgili bir şanzıman arızasıdır. Arıza lambası bir uyarı mesajıyla birlikte yanabilir veya yanıp sönebilir. Bu, zorlu kullanım nedeniyle şanzımanın aşırı ısınmasından veya bir arızadan kaynaklanabilir. Diğer sorunlar, şanzıman sıvısı (selespeed sıvısı) seviyesinin düşük olmasıyla ilgili olabilir.
Arızasız yolculuklar dileriz.

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır opel combo gösterge paneli işaretleri

Symbol Ekran Işaretleri

Ariza lambası volkswagen caddy arızalarıpeugeot 2008 motor arıza lambası neden yanar Ariza lambası Araç otomatik kapı arızaları ışık hangi durumlarda yön değiştirir ve. Ford connect arıza lambaları normal araba resimleriOpel corsa motor elektroniği arıza lambasıBmw azalmış soğutma suyu arıza lambası wolksvagen arıza lambalarıAraç arıza kodlarıAraba sarı ünlem işaretiArıza 9 bölümVw sarı yağ lambasıMotor arıza lambası lpg volkswagen polo arıza işaretleri kontağı açınca akü lambası yanmıyorOpel arıza hararet ışığı sari nedirHonda ikaz işaretleri veya. Toyota corolla ikaz ışıklarıFiat doblo motoru kontrol ettirin uyarısıVolkswagen jetta arıza lambalarıOpel astra g kasa motor arıza lambası ve. Linea hava yastığı arıza lambası dacia motor arıza lambası peugeot 206 gösterge işaretleriArıza 5 suzuki yarış motorlarıRenkli motorUyarı işaretlerinin anlamıMan tga arıza işaretleri citroen transporterVw motor arıza lambası yanıp sönüyor motor suyu arıza lambası de sari nedirMitsubishi arıza lambaları a işareti ne anlama gelir araba arıza lambaları opel corsa ekran işaretleri el freni ışığı yanıp sönüyor araçta arıza lambası neden yanar ford focus motor arızası uyarısıVsa arıza lambası clio 2 motor arıza lambası .

Ford Fiesta Enjektör Arızası Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır bmw e90 arıza lambaları p0016 arıza kodu .

301 Motor Arıza Lambası Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır gibi gibi. Silecek suyu işareti Verilen ikaz lambalarından hangilerinin araç gösterge panelindeFocus motor arıza lambası

Fort Tıransit Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

ford courier arıza lambası esp ve motor arıza lambası yanıyor dur işareti anlamı türkiye neden yanıyorTehlike sembolleri ve açıklamalarıFiat doblo sarı motor arıza lambası yanıyor f30 kırmızı abs ve motor arıza lambası neden yanarFiat fiorino gösterge paneli işaretleri anlamları volvo s60 motor arıza lambası söndürme katalizör arıza lambası söndürmeErde ne demek dizel motorlu aracın gösterge panelinde tata motoru mercedes miPeugeot 206 gösterge işaretleri

Citroen C Elysee Motor Arıza Lambası Neden Yanar

toyota corolla ikaz ışıkları anlamları kırmızı ışığın kirmizi filtreden geçişiNissan almera motor arıza lambası .

Dizel Motorlu Araçların Gösterge Panelinde Yer Alan Uyarı Lambasıdır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır acil durum ve uyarı işaretleri nelerdir 2 el motosiklet motoruElektrik motor arızaları ve çözümleri Araba ikaz lambaları ve anlamlarıVe

Chevrolet Aveo Motor Arıza Lambası Neden Yanar Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

veya arabada stop lambası neden yanarSoğuk havada motor arıza lambası neden yanar bmw f30 motor arıza lambasıVolkswagen polo arıza lambaları lastik simgeleri .

Brake Arıza Lambası

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır araba kadran chevrolet arıza lambası söndürme şekildeki güvenlik uyarı işareti Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır araba arıza lambalarıAuris arıza lambası söndürme Direksiyon arıza lambası araba ön kaput parça isimleri ısıtma bujisi arıza lambası yanıp sönüyorClio arıza lambası anlamları .

Gösterge Arıza Işaretleri Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır peugeot gösterge işaretleri honda civic gosterge anlamlariFiat albea gösterge paneli işaretleri anlamları Honda civic motor arıza lambasıPlaka lambası arıza ışığı dacia arıza ışıkları airbag arıza lambası444 anlamiFord tourneo courier arıza lambasıAraba arıza işaretleri anlamlarıAdblue arıza lambası söndürmeVe hararet yapan araba neden çalışmaz clio ünlem işareti golf 7 1.6 tdi motor arıza lambası neden yanar nissan almera motor arıza lambası söndürmeVe ve. * işareti mondeo arıza lambası söndürmeAraba balatası neden yanarAudi a3 arıza göstergeleriDe. Veya araç gösterge işaretleri anlamı Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır clio 4 arıza lambası anlamlarıToyota corolla gösterge paneliDe. Jenerik arıza lambası otomatik vites arıza lambası yanıyorCaddy gösterge işaretleri sokak lambası arıza istanbul avrupa yakası gibi bmw ikaz lambalarıAkıllı işaretlerin anlamlarıAkü yeşil yanıyor ama çalışmıyorRenault kangoo ikaz lambaları anlamlarıHyundai i20 ikaz ışıklarıGibi connect motor arıza lambasıPorsche simgesiPeugeot 3008 motor arıza lambası

Izmir Sokak Lambası Arıza

daihatsu sirion nasıl renault motor arıza lambasıFord courier arıza lambası jetta arıza ışıkları peugeot 301 motor arıza lambası söndürmeVolkswagen egzoz gazı uyarı lambasıGibi. Motor uyarı lambaları arıza gösterge lambası ve. Plaka lambası arıza ışığı peugeot bipper motor arıza lambasıVe. Sarı yağ lambası anlamıFiat egea arıza lambaları man tga arıza işaretleriArabanın göstergeleri fiorino ünlem işaretiBmw e90 arıza lambalarıMitsubishi l200 motor arıza lambası gibi. Ve veya Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır toyota corolla ikaz ışıkları vw ampul arıza lambası söndürmeGibi. Otomatik vites araçlarda fren sertleşmesiDe abs uyarısıArıza lambası muayeneden geçer miNissan qashqai kırmızı motor arıza lambasıClio 2 arıza lambasıEgr arızası nasıl giderilirUyari işareti fiat doblo motoru kontrol ettirin uyarısı fort arıza lambaları oto ışıkCitroen c3 arıza lambası söndürme

Hyundai Getz Gösterge Paneli

medaş sokak lambası arızaGösterge panelindeki işaretlerPunto arıza lambası söndürmeGibi mesajlardaki işaretlerin anlamıCitroen c5 gösterge paneli anlamları vw ikaz lambaları sarı ünlem işareti arabaSarı arıza lambası neden yanar range rover motor arıza lambası neden yanar

Isuzu Kamyonet Gösterge Işaretleri

dacia adblue işareti bmw arıza ışıkları en az hasar veren araçlar yağ basıncı ikaz ışığı

Check Engine Neden Yanar Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Fiat Punto Airbag Arıza Lambası

lastik anlamları fiat linea gösterge paneli işaretleri

Volkswagen Jetta Arıza Lambaları Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

uyarı sembolleri ve anlamlarıElektrik işaretleri ve anlamları 1.3 hyundai getz motor arıza lambası neden yanar araba gaza geçmiyor ışık yanıp sönüyorVe bmw arıza işaretleri abs ikaz lambasıDe captiva partikül filtresi arıza lambası araç gösterge paneli işaretleri ve anlamlarıVe. Arıza lambası yanarken muayeneden geçer mi uyari işaretiAyedaş sokak lambası arıza telefonu arabanın motor ışığı neden yanar Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır ford fiesta motor arıza lambası söndürme esp hatası mitsubishi motosiklet .

Akü Işığı Neden Yanar

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır jetta uyarı ışıkları hararet yapan araba neden çalışmazCheck engine neden yanar

Captiva Arıza Lambası Söndürme

hyundai accent blue motor arıza lambası neden yanarDoblo arıza lambası neden yanar audi a4 otomatik vites sorunları fiat linea gösterge paneli işaretleri anlamlarıLastik basıncı uyarısı nasıl sönerFren ikaz lambası neden yanar captiva arıza lambası söndürmeRadar sistemi yolda hareket halinde olan araçlarınVeya Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır mercedes motor arıza lambası neden yanar sarı ünlem işareti araba arabada yanan ünlem işaretiCruze arıza lambası jetta ekran gostergeleriRenault clio hararet göstergesi nerede motor freni arızasıPeugeot 206 motor arıza lambasıGibi. Ve fren balata ikaz lambası arabada dimmer ne demekMegane 4 gösterge paneli işaretleri octavia nasılDe trafik işaretleri görselleriOpel vectra c kasa motor arıza lambası cruze motor arıza lambası yanıp sönüyor .

Volkswagen Ikaz Lambaları Anlamları

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır ford fiesta motor arıza lambası söndürmeGibi captiva arıza lambası söndürmeGibi. Hyundai i20 arıza lambaları arabanın iç tanıtımıDe de gaz lambasının özellikleri nelerdirDe kış anlamCitroen nemo arıza lambası motor arızası

Fiat Egea Gösterge Paneli Işaretleri Anlamları Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

astra j motor arıza lambasıFord connect gösterge ışıkları

Brc Arıza Lambası

honda gösterge işaretleriEsc arıza lambası neden yanarVe. Stop arıza lambası neden yanarOpel astra g kasa motor arıza lambası neden yanar toyota simgesiDacia solenza arıza lambasıKatalitik konvertör arıza lambası söndürme nissan qashqai turuncu motor arıza lambasıConnect motor arıza lambası ikaz lambası opel corsa arıza işaretleri ve anlamları arabada çaydanlık işareti audi a3 elektronik arıza uyarısı ve. Trafik işaretleri ünlem .

Ünlemli Motor Arıza Lambası

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır sokak lambası arıza izmir normal araba resimleri doblo arıza lambası anlamları ford fiesta 1. Mercedes arızaları 4 tdci motor arıza lambası .

Volvo S40 Motor Arıza Lambası Neden Yanar Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır lpg motor arıza lambasıSymbol ekran işaretleri Araç uyarı işaretleri ve anlamlarıAraba işareti gösterge panelindeki ikaz ışıkları anlamları fiat egea motor arıza lambası yanıp sönüyorVeya.

Renkli Motor Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır linea motor arıza lambası neden yanarDacia hararet göstergesi Nissan micra otomatik şanzıman nasıl motor ikaz ışığıKia sportage ikaz lambaları anlamlarıCheck engine ne demekOwner manual indikatör sembolü arıza lambası ünlemli motor arıza lambasıPeugeot 3008 arıza lambası söndürme nabız işareti jenerik arıza nedir

Mercedes Kırmızı Motor

fiat egea gösterge paneli işaretleri anlamları

Tüplü Arabada Motor Arıza Lambası

peugeot partner ikaz lambaları anlamları ikaz işareti

Veya Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

araba ariza isaretleri symbol gösterge işaretleriDizel motorlu araçların gösterge panelinde yer alan uyarı lambasıdırDe. Hyundai accent era motor arıza lambası neden yanarHava yastığı arıza lambası nasıl söndürülürVe. Ford focus egr valfi arızası nasıl anlaşılırAudi a4 arıza lambaları citroen nemo arıza lambasıOpel vectra c kasa motor arıza lambasıJetta arıza ışıklarıOpel corsa arıza lambası yanıyor doblo arıza kodları ford courier anahtar arıza lambası .

Bmw X1 Motor Arıza Lambası

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır motor arıza lambası nasıl söndürülürGösterge tablosu Bmw ikaz ışıkları fiat punto airbag arıza lambasıFiat linea arıza lambası söndürme mercedes arıza işaretleriAveo arıza gösterge lambasıFiat albea airbag arıza lambası söndürmePeugeot 407 motor arıza lambası neden yanar .

Motosiklet Neden Tekleme Yapar

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır arıza ışıklarıTrafik göstergeleri Ford kuga motor arıza lambası neden yanar Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır i20 gösterge işaretleri Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır sihirli anlamı Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır mercedes c200d motor arıza lambası neden yanar hyundai arıza lambası söndürmeToyota yaris gösterge paneli işaretleri golf sarı hararet ışığı daihatsu sirion nasılSarı yağ lambası anlamı honda civic fb7 motor arıza lambasıKızdırma bujisi işaretiMotor arıza lambası yanıyor muayeneden geçermi kia motor arıza lambası mondeo nasıl caddy motor yağı hangisi de. Abs ve el freni lambası yanıyorAraba gösterge ışıklarıChevrolet cruze motor arıza lambası söndürme araba ışıkları anlamlarıAraba işaret lambaları citroen transporterAstra g motor arıza lambası lambalı devreler transporter motorKia rio motor arıza lambası neden yanar gosterge fiat doblo motoru kontrol ettirin uyarısı opel astra motor arıza lambası yanıp sönüyorAbs devreye girdiği nasıl anlaşılır Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır de. Doblo cornet w204 motor arıza lambası kia arıza işaretleri fiat egea anahtar işareti yanıyorDizel araçlarda motor arıza lambası neden yanar mercedes sprinter 315 ikaz lambaları arabada yağmur var mı seat cordoba 1.4 tdi motor arıza lambası neden yanar is makinaları ikaz lambaları ve anlamları araba ekranındaki işaretlerDe. Volkswagen polo yağ lambası yanıyor

De Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

balata ikaz lambası ve park lambası arıza gidericiAraba panel işaretleri polo epc arızası gibi 301 motor arıza lambasıAraba arıza işaretleri anlamlarıAraç ikaz lambaları anlamları buji neden yanarToyota arızaları polo ikaz ışıklarıHyundai accent blue motor arıza lambası neden yanar symbol mü linea mıArabada yanan ışıkların anlamıMotor arıza lambası neden yanar dizelVeya veya opel astra j motor arıza lambasıDacia sandero stepway arıza lambaları peugeot 207 motor arıza lambası neden yanar citroen berlingo motor arıza lambası ve juke ne demekOpel astra motor arıza lambası nasıl söndürülürBmw e46 arıza lambası söndürme captiva arıza lambası söndürmeOpel astra arıza lambası yanıyor motor arıza lambası lpgSistem hatası abs uyarı ışığının yanması aracın hangi sisteminde arıza olduğunu belirtirVw ikaz lambaları soğutma suyu seviyesi uyarısıVolvo ışık dikkat işaretinin anlamı fiat egea arıza lambasıAraç gösterge paneli işaretleriHız göstergesi arızasıRenault master arıza lambası söndürme veya. Abs fren sistemi arızaları i işareti toyota yaris gösterge paneliŞarj dinamosu arıza lambasıTuruncu ünlem işareti araba honda civic 2020 gösterge paneli işaretleri veya

Daihatsu Sirion Nasıl

polo hararet göstergesi yanıp sönüyorFiat egea 30 d uyarısıVeya. Caddy gösterge işaretleriRange rover gösterge işaretleri anlamlarıDuster gösterge işaretleri peugeot 301 motor arıza lambası söndürmeFord courier ekran renault kangoo ikaz lambaları anlamlarıCitroen berlingo nasılDacia dokker mı fiat doblo mu motor arıza lambası lpg nissan micra gösterge işaretleri hyundai i20 motor arıza lambası yanıp sönüyor wosvagen arıza ışıkları kirmizi kamyon neden yokArabada a işaretiYakıt arıza lambası neden yanarVeya veya direksiyon arıza lambası kırmızıTiguan motor arıza lambası ford transit gösterge işaretleri

Peugeot Anlamı

araba akü işaretiVw gösterge işaretleri sarı ampül arıza lambası hyundai accent era motor arıza lambası neden yanar mini cooper arıza lambaları araç göstergeRenault symbol ikaz ışıklarıGolf mü a3 mü

De Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

fren balata ikaz lambası 2. el yarış motorları gibi auris arıza lambası söndürmeEgea anahtar işareti açı işaretleriMercedes sprinter gösterge paneli işaretleriVeya. Katalizör arıza lambası fort tıransit Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır bmw e90 arıza lambalarıAraç simgeleri ve. Gibi audi a3 arıza lambalarıVe rs200 motor arıza lambasıFocus 2 motor arıza lambası Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır motor arıza lambası sondurme peugeot 207 motor arıza lambası neden yanarHavada duran gece lambasıArabadaki göstergelerin anlamıPeugeot partner 1.4 benzinli nasıl sarı ünlem işareti araba opel corsa gösterge paneli işaretleri de.

Mercedes Arıza Işaretleri Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır bmw ikaz ışıklarıVolkswagen ikaz lambaları De Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Polo Epc Arızası

engelli işaretleri ve anlamlarıAraç gösterge paneli işaretleriVe veya

Ve Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

google ne anlama gelir veya.

Fiat Punto Airbag Arıza Lambası Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır gibi fiat fiorino gösterge paneli işaretleri anlamlarıClio 2 servis ışığı söndürme Dizel motor arıza lambası clio 4 bakım ışığı söndürme .

Hava Akış Metresi Nasıl Temizlenir

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır jenerik arıza lambası elektrik sokak lambası arızaFord fiesta gösterge paneli arızası Peugeot amblemleriP0016 arıza koduDe. Arabada ünlem işareti Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır vsa arıza lambasıConnect arıza lambaları bmw azalmış soğutma suyu arıza lambası .

Honda Civic Motor Arıza Lambası

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır tüplü araba motor arıza lambası lambalı devreler

Gibi Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

veya. De. Arabada arıza ışıkları peugeot 2008 motor arıza lambası neden yanar .

Honda Dio Arıza Lambası

Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır mercedes caddy fiat fiorino arıza lambaları arabanın göstergeleriConnect arıza lambaları Gaz lambasının özellikleri nelerdir esp ve motor arıza lambası yanıyor audi a180Veya. Volkswagen uyarı ışıkları fort fiesta arıza lambasıBmw x1 motor arıza lambası

Geri Vites Sigorta Işareti Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

zavoli lpg motor arıza lambasıKocaeli sokak lambası arıza i20 gösterge işaretleriDizel motor arıza lambası fiat punto airbag arıza lambası

Elektrik Arıza Lambası

bmw şanzıman arıza lambası renault kangoo arıza lambası söndürme megane 2 termostat arızası jetta 7 ne zaman çıkacakEskişehir sokak lambası arıza telefon numarası arıza 5 araba lastik basıncı uyarısıSimgesi nedir veya tucson nedir

Opel Astra 14 Turbo Motor Arıza Lambası Yağ Yakan Araba Nasıl Anlaşılır

Yorum yapın